Haber Detayı
16 Ocak 2010 - Cumartesi 00:00
 
‘’MUHALEFETİN GÖRÜŞÜNE ÖNEM VERİYORUZ’’
Güncel Haberi




Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, muhalefet partilerine düzenlediği nezaket ziyaretlerine BBP İl Başkanlığı ve DP İl Başkanlığı’yla devam etti. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen ziyaretlerde Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bizim için siyasette asıl olan halka hizmettir. Kocaeli’ne birlikte hizmet edelim istiyoruz. Bu nedenle muhalefet partilerimize büyük önem veriyoruz. Tüm görüş, öneri ve fikirlerinize açığız’’ dedi. Başkan Karaosmanoğlu, BBP ve DP’nin il başkanlarını 20 Ocak Çarşamba günü Plajyolu’ndaki Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde düzenlenecek, 2010-2011 yıllarında yapılması planlanan çalışmaların anlatılacağı basın toplantısına davet etti.


BBP İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu’nun muhalefet partilerine gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri devam ediyor. Başkan Vekili İlyas Şeker ile Başkan Danışmanı Ömer Polat’ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak Büyük Birlik Partisi(BBP) İl Başkanı Mehmet Korkmaz ile yönetimine konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, BBP İl Başkanı Korkmaz ve yönetimi tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.
İYİ NİYET ZİYARETLERİ
Başkan Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden BBP İl Başkanı Korkmaz, ‘’Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Olumlu bulduklarımız da söylüyoruz. Eleştirilerimizi de dile getiriyoruz. Kongremizden sonra sizi ziyarete gelemedik, ancak en kısa zamanda size konuk olarak düşüncelerimizi sizinle paylaşacağız. Siyasi partilere düzenlediğiniz bu ziyaretleri bir iyi niyet olarak görüyoruz. Şehrimizdeki çalışmaların daha iyi olması için bu ziyaretleri yaptığınızı biliyoruz’’ ifadesini kullandı.

MUHSİN YAZICIOĞLU HATIRA ORMANI

Büyükşehir’in ilköğretim 6. sınıflara dağıttığı diz üstü bilgisayarlara da değinen BBP İl Başkanı Korkmaz, kendi torununun da bu bilgisayarlardan aldığını ve çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kent Konut’un Kocaeli’ndeki konut ihtiyacını azalttığını dile getiren BBP’li yöneticiler de Başkan Karaosmanoğlu’na çeşitli sorular yöneltti. BBP’liler Yuvacık Barajı’nın borcunun ne zaman biteceğini sordu. Başkan Karaosmanoğlu, Hazine’nin barajın borcuna yönelik ödemeleri yaptığını, bu parayı da Büyükşehir’den kesintilerle tahsil ettiğini ifade etti ve Kocaeli’nin 100 yıl daha Yuvacık Barajı’nın borcunu ödemeye devam edeceğini açıkladı. Bir süre önce yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu da rahmetle anan Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’deki bir parka kendisinin adını verdiklerini, İzmit’te de Muhsin Yazıcıoğlu Hatıra Ormanı oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.

DP’DE SICAK KARŞILAMA

Başkan Karaosmanoğlu, Başkan Vekili Şeker ve Başkan Danışmanı Polat’ın ikinci durağı Demokrat Parti(DP) İl Başkanlığı oldu. Burada Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekileri, DP İl Başkanı Ercüment Şahin ile yönetimi karşıladı. DP İl Başkanı Şahin, kendisinin Kandıra Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Başkan Karaosmanoğlu’nun da Yuvacık Belediye Başkanı olduğunu hatırlatarak, ‘’Başkan Karaosmanoğlu ile dostluğumuz çok eskilere dayanıyor. Yine meslektaş olduğumuz Başkan Vekili Şeker ile de uzun bir geçmişe dayanan dostluğumuz vardır’’ dedi. DP İl Başkanı Şahin, sıcak bir şekilde karşıladığı konuklarına, Türk kahvesi ikram etti.

ŞAHİN: KANDIRA’DA GÜZEL İŞLER YAPILDI

Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden DP İl Başkanı Şahin, ‘’Siyasi partilerin il başkanlarıyla bir araya geldiğiniz, bizlerle görüş alışverişinde bulunduğunu için teşekkür ediyoruz. DP olarak, ziyaretinizden çok memnun kaldık. Yaptığımız hizmetlerden, başardıklarınızdan dolayı sizi kutluyoruz. Eksik gördüğümüz yanları da sizlere iletmeye devam edeceğiz. Kocaeli hepimizin kenti. Kocaeli Büyükşehir olduktan sonra ilçelerimize daha iyi hizmetler gitmeye başladı. Kandıra’ya da önemli hizmetler gittiğini görüyoruz. D-100 Karayolu’nun İzmit geçişi güzel düşünülmüş bir projeydi. Yapılacak düzenlemelerle bazı eksiklerin de giderilmesini bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.

DP’LİLERDEN  KARAMÜRSEL İÇİN TEŞEKKÜR

DP İl Başkanı Şahin ile partili yöneticiler, Büyükşehir’in ilköğretim 6. sınıf öğrencilerine diz üstü bilgisayar dağıtması, Evde Bakım Hizmetleri, Alo Özürlüyüm Hattı gibi hizmetlerin çok önemli ve insani hizmetler olduğunu ifade etti. DP’li yöneticiler, Büyükşehir’in Karamürsel’de yaptığı hizmetler için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu’nun DP İl Başkanlığı’nı ziyaretinde Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’ne giden yol, raylı sistem ve şehir içi trafik düzenlemeleri gibi konular ele alındı.

BİLGİLENDİRME GEZİLERİ DÜZENLENECEK

BBP İl Başkanlığı ve DP İl Başkanlığı’nı ziyaretlerinde muhalefet partilerinin Kocaeli’ne yönelik öneri, görüş ve fikirlerini almayı amaçladıklarını aktaran Başkan Karaosmanoğlu, şu açıklamaları yaptı; ‘’Her partide değerli arkadaşlarımız var. Ülkemizi ve kentimizi seviyoruz, ortak değerlerimiz var. Bu kentte yaşıyoruz, bu kentin her şeyi bizi ilgilendiriyor. Daha temiz, daha nezih, daha yaşanabilir bir Kocaeli için çalışıyoruz. Bu konuda herkesin katkısına açığız. Siyasetten muradımız hizmettir. Daha güzel, daha sağlıklı bir şehirde yaşamak için siyasi partilerimizin görüş ve önerilerine açığız. Ayrıca biten veya devam eden projelerimizle ilgili yerinde bilgi almak isterseniz bilgilendirme gezileri düzenleyebiliriz. Her şeyimiz açık ve şeffaf.’’

HER ZAMAN HALKIMIZIN ARASINDAYIZ

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Seçim beyannamemizde verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Bunlardan birisi de çocuklarımıza dağıttığımız bilgisayarlardır. Özellikle köy çocukları bundan çok mutlu. Kocaeli’ni modern bir ulaşım ağına kavuşturmak için raylı sistemle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Kentin Ulaşım Master Planı’nı uzmanlarla beraber çıkarıyoruz. Otopark sorununu çözmek için Büyükşehir’in hizmet binasının arkasına 2.000 araçlık otopark yapıyoruz. Her zaman vatandaşın yanında ve arasındayız. Haftanın 3 günü halkımızla yürüyüşler yapıyoruz, köylerimizi ziyaret ediyoruz. Bize gelemeyenlere, biz gidiyoruz’’ şeklinde konuştu. 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör: Metehan OĞUZ
 
Etiketler: ‘’MUHALEFETİN, GÖRÜŞÜNE, ÖNEM, VERİYORUZ’’,
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
81
68
1
3
26
30
2
Fenerbahçe
79
79
1
4
25
30
3
Trabzonspor
49
51
11
4
15
30
4
Beşiktaş
46
40
12
4
14
30
5
Kasımpasa
43
53
11
7
12
30
6
Başakşehir
42
38
12
6
12
30
7
Rizespor
42
36
12
6
12
30
8
Antalyaspor
41
35
9
11
10
30
9
A.Demirspor
39
46
9
12
9
30
10
Alanyaspor
39
38
9
12
9
30
11
Sivasspor
38
36
10
11
9
30
12
Kayserispor
36
36
11
9
10
30
13
Samsunspor
36
35
14
6
10
30
14
Ankaragücü
33
36
11
12
7
30
15
Hatayspor
33
36
11
12
7
30
16
Konyaspor
33
31
11
12
7
30
17
Gaziantep FK
31
34
15
7
8
30
18
Karagümrük
30
34
14
9
7
30
19
Pendikspor
29
34
15
8
7
30
20
İstanbulspor
13
22
20
7
3
30
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı