Biri yaptı, diğeri söktü, ikisi de AKP'li
Bir belediye başkanının yaptığını sonraki gelen bir başka partili belediye başkanının sökmesine bu millet alışmıştı ancak Körfez'de aynı partili iki başkandan biri yaptı biri ise söktü. Vatandaş bu durumu "parti içi kargaşanın AKP'de gün yüzüne çıktığını herkes seyretmeye başladı" şeklinde yorumladı.
08 Eylül 2019 - Pazar 12:57

Konuyu biraz daha açarak netleştirelim...

Körfez Belediyesi, Eşref Bitlis Caddesi'nin viyadük altında kalan 130 metre uzunluktaki kaldırımı sökerek yol genişletmesi yapması vatandaş tarafından  hayretle karşılandı...

Kamuoyuna "Vatandaş istedi, belediye yaptı" tarzında duyurulan haberin ardından çarpıcı konulara dikkat çeken son günlerin en medyatik belediye meclis üyesi CHP'li Erkan UYGUN, yapılanın büyük bir israf olduğunu dile getirerek  sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabı üzerinden "Körfez belediyem bir önceki dönem aynı partinizin belediye başkanı bu yolu daraltmışdı şimdi yap boz boz yap yaparak bunu Körfez halkına yol yapdık diyemi gösteriyorsunuz kaldırımı kaldırdınız yolu genişlettiniz ismail baran da kaldırım yapmıştı yazık degilmi o masrafa allah aşkına" yorumunu paylaştı...

ŞENER SÖĞÜT'ÜN KORKULU RÜYASI OLDU

Körfez Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Erkan UYGUN ile İyi Partili üyesi Ender OĞUZ adeta Körfez Belediye Başkanı ve diğer yöneticilerinin korkulu rüyası oldular. Kamuoyu ile yıllardır gizlenen ve vatandaşça tasvip edilmeyecek, etik dışı davranışları bir bir paylaşan bu meclis üyeleri Körfez Belediyesi'nde yaşanan olumsuzlukları yüzlerine çarpmaya devam ediyorlar.

HALK BAŞARILI BULUYOR

Haber sitemiz tarafından yapılan araştırma sonucunda halk nezdinde bu iki meclis üyesi çok başarılı bulunuyor. Muhalefetin nasıl yapılacağı yönünde diğer belediyelerin muhalefet meclis üyelerine de örnek olacak çalışmalar yapan bu iki muhalif meclis üyesi her geçen gün vatandaş tarafından daha çok takdir edilirken edinilen bilgilere göre Belediye içinde her türlü bilginin özellikle bu iki meclis üyesinden saklanması için özel bir itina gösterildiği ifade ediliyor. 

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...