Dokunma Hurdacının Kızı adlı filmin galası Kocaeli'de gerçekleşti
Dokunma Hurdacının Kızı adlı filmin galası bugün, Kocaeli İzmit'te Symbol AVM'de sinemaseverlerle buluştu
21 Eylül 2022 - Çarşamba 11:53

Aralarında İYİ Parti Milletvekili Adayı olan aynı zamanda KOSKAD Genel Başkanı Sevinç Akdemir'in de bulunduğu galada duygu dolu anlar ve keyifli anlar yaşandı. Filmde çocuk istismarına dikkat çekilerek, gerçek bir hayat hikayesi anlatılıyor.

Projenin yapımcılığını Afrikalı Ali ve Serdar Erken'in üstlendiği filmde, Abidin Yerebakan, Fatma Yılmaz, Betül Şahin, Belma Mamati, Zeynep Doğan, Ayşe Doğan, Güray Yılmaz, Sami Çelik, Murat Emre Üstün, Oguz Han Burak Üstün, Gülsüm Baylık, Tamer Gül, Cenk Sarıkaya, Melih Kurtuluş gibi başarılı oyuncular performans sergiliyor.

' TÜRKİYE'DE BİR İLK'

Filmin yapımcılığını üstlenen Afrikalı Ali, "Filmde bir öğretmenin gerçek yaşanmış hayat hikayesini anlatıyoruz. Türkiye'de ilk kez çocuk istismarı konusunda bir film çekildi. Filmin senaryosunu okuyan tüm oyuncularımız istisnasız bu projede yer almak istediler. Bizim amacımız para kazanmak değil çocuk istismarına dikkat çekmek ve tüm dünyada bu trajik olayların son bulmasına katkı sağlamaktır" ifadelerini kullandı. Filmin bitiminden sonra senarist Erdal Babur'a teşekkürlerini iletti.

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...