Körfezliler Mustafa Ceceli ile doyasıya eğlendi
Körfez Belediyesi, Hereke Sahili’nde Mustafa Ceceli konseri düzenledi. Ceceli, sevilen şarkıları ile Körfezlilere muhteşem bir gece yaşattı
25 Eylül 2023 - Pazartesi 10:17

Körfez Belediyesi, Hereke Kalesi’nin açılışı sonrasında Hereke Sahili’nde Mustafa Ceceli’yi Körfezlilerle buluşturdu. Şarkıları ile gönüllerde yer edinen Ceceli’yi dinlemeye gelen Körfezliler Hereke Sahili’ndeki alanı tıka basa doldururken, Başkan Şener Söğüt de konser öncesinde kendisine teşekkür ederek plaket takdim etti.

GERDANLIK GİBİ DURUYOR

Binlerce vatandaşın akın ettiği konserde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bugün çok önemli bir gün, hem Hereke Kalesi’nin açılışını gerçekleştirdik hem de şuan çok sevdiğim şarkıcı Mustafa Ceceli konserinde bir aradayız. Bu keyifli günde harika bir görüntü var karşımda. Hereke Işıl Işıl; Körfez Işıl Işıl. Hereke Kalesi bir gerdanlık gibi duruyor Hereke’nin üzerinde ”ifadelerini kullandı.

PERFORMANSI İLE BÜYÜLEDİ

Mustafa Ceceli’de Körfez’de ve Hereke’de olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Sevilen şarkılarını tek tek seslendiren ve yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Ceceli, hayranlarıyla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Ceceli, kendisine eşlik eden dev koro ile sevilen şarkılarını seslendirdi.

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...