Körfez’de şantiyede yangın: Bir işçi yanarak öldü!
Körfez İlimtepe Mahallesi TOKİ şantiye alanı içinde yer alan ve 3 hafta önce de yine yangın çıkan işçi barakalarında tekrar yangın çıktı ve bu kez bir işçi yanarak öldü
24 Ocak 2024 - Çarşamba 13:22

Alınan ilk bilgilere göresaat 10.30 sıralarında işçi barakalarında duman yükselmeye başladı. 3 hafta önce yine yangın çıkan barakalarda başlayan yangına Körfez Belediyesi İtfaiyesi  müdahale ederek alevleri söndürdü. Bu sırada yapılan kontrolde yangın sırasında içeri malzeme almaya giren kişinin yandığı görüldü.
Yapılan ilk muayene sonrasında talihsiz işçinin yanarak hayatını kaybettiği belirlendi ve şantiye alanı bir anda yas yerine döndü.
İddialara göre 3 hafta önce de yine elektrik kontrol panelinden çıkan yangında gerekli tedbirler alınmadığı için tekrar elektrik  kontağından alevlenmenin başladığı Bu sırada içeride olan işçinin ise dumanın etkisiyle bayılınca kendisini kurtaramadı tahmin ediliyor Van'dan kardeşleriyle gelerek inşaatta çalışan işçinin cenazesi baraka önüne çıkartıldı ve kardeşleri basından ayrılamadı. olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Ölen işçinin 30’lu yaşlardaki Mehmet Sadık Deval olduğu öğrenildi. (Haber:seskocaeli.com)

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...