Edinilen bilgilere göre Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan atamaların hemen ardından bir çok okul müdür yardımcısının görevi kabul etmediği ve bunların yerine yeni isimlerin belirlendiği iddia ediliyor. Göreve başlayanlardan ise 20’yi aşkın müdür yardımcısının çeşitli gerekçelerle (büyük çoğunluğunun özel nedenler olarak dilekçelerinde belirttiği) istifa ettiği belirtiliyor.
Sistemin kendi içinde sorunlar barındırdığını ifade eden bazı idareciler, her geçen gün yöneticiliğin bir anlamı kalmadığı ve bu nedenle ilginin azaldığını hatta daha 1 hafta çalışan yöneticilerin umduklarını bulamadığı yada uyumlu bir ekip ile çalışma fırsatı bulamadıkları için şimdiden istifa dilekçelerini verdikleri ve bu sayının 20’yi aştığı belirtiliyor.
Önümüzdeki günlerde istifaların daha da artacağı da gelen duyumlar arasında. İstifa eden yöneticilerin yerlerine ilçe milli eğitim müdürlüklerince yeni isimler görevlendiriliyor.

|